Missie

Stichting Care for Haïti wil vanuit een Christelijke overtuiging zoveel mogelijk kinderen en mensen helpen daar waar nodig is, in het dorp Ça Ira. We mogen Jesaja 58:10 in praktijk brengen. Wij willen hoop brengen en Jezus liefde laten schijnen door onze projecten heen. Dat voor kansarme kinderen, jongeren en volwassen de projecten verandering zal brengen in hun levens en in hun harten.

We hopen en stimuleren dat zij hun geloof weer doorgeven in hun eigen omgeving, zodat zij een generatie worden die het land Haïti positief zal beïnvloeden.

Wie we zijn

Het team bestaat uit mensen die op Haïti zijn geweest. Wij willen het verschil maken en lichtdragers zijn in deze wereld en zoveel mogelijk kinderen en mensen in nood helpen. Door onze dagelijkse betrokkenheid en het contact met diverse contactpersonen, die in het werkveld onze handen, voeten, ogen en oren zijn, kunnen wij de kinderen en mensen helpen in Ça Ira. Door samen te werken staan we samen sterk en willen we hoop brengen door onze projecten heen.

Wat we doen

Care for Haïti biedt hulp aan de allerarmsten. Onze projecten zijn gericht op: kinderen, mensen in nood, de hongerigen, weduwen en wezen, onderwijs en evangelisatie. We hebben ook een sponsorprogramma waardoor kinderen een kans krijgen op een betere toekomst.