Kindsponsoring

Ieder kind wil zich geliefd voelen en gezien worden. Ieder kind is waardevol en uniek. Wij willen kansarme kinderen een hoopvolle toekomst bieden en hen in staat stellen om te worden zoals God ze bedoeld heeft. Daarom willen we zoveel mogelijk kinderen voorzien in hun dagelijkse behoeften. Door ze onderwijs aan te bieden op een plek waar ze zich thuis mogen voelen. Ze horen ook over de liefde van Jezus. Ieder kind op Haïti houdt ervan om naar school te gaan en te leren.

Opgroeien in een van de armste landen nl. Haïti is al niet gemakkelijk als kind. Men leeft niet maar probeert iedere dag te overleven. Kinderen hebben de toekomst zegt men, maar als je geen onderwijs krijgt, niet iedere dag te eten hebt, vraag je je af wat er van deze kinderen terecht moet komen.

Wij zijn we in november 2020 begonnen met het sponsoren van kinderen. We hebben met eigen ogen gezien dat ouders/verzorgers geen geld hebben. Zij kunnen hun kinderen niet naar school laten gaan en dus geen hoopvolle toekomst bieden. Deze kinderen moeten geholpen worden.

Daarom willen wij verandering brengen. Wij geloven dat de onvoorwaardelijke liefde van Jezus kinderharten en gezinnen zal raken en zal doen veranderen.

Ook jij kan het verschil maken in een land als Haïti en je liefde laten zien. Een kind in extreme armoede helpen is er een van.

Help mee!

Doelstelling van het project:

Kansarme kinderen onderwijs aanbieden op een plek waar zij zich thuis mogen voelen zodat ze kans hebben op een betere toekomst.

Als kinderen naar school gaan veranderen ze in vrolijke, zelfverzekerde mensen, die vertrouwen hebben in de toekomst. Kinderen gaan graag naar school. Ze krijgen hierdoor het gevoel dat ze er helemaal bij horen!

Omdat we bij de “basis“ willen beginnen wordt bij aanvang gekozen voor 4 jarigen. Elk kind heeft een eigen sponsor. Deze sponsor betaald € 25,00 per maand.

Voor dit bedrag krijgt een kind een op maat gemaakt school uniform, wordt het schoolgeld betaald, worden schoolboeken, en andere schoolmaterialen zoals bv. schriften, potloden en pennen aangeschaft.

Ook is er geld voor eten beschikbaar.

Maak het verschil in het leven van een kind en geef het een kans om hun dromen waar te maken!

 

Maak het verschil

Dankzij de bijdragen van verschillende sponsoren kunnen veel kansarme kinderen op Haïti weer een kans op een betere toekomst krijgen. Het geeft de ouders/verzorgers financiële verlichting en een kind de kans op een betere toekomst.

Wij zoeken nog altijd sponsors voor kinderen. Raakt het je hart? Wil je het verschil maken voor deze kinderen in deze wereld meld je aan. Wij geven je minimaal twee keer per jaar de kans om iets aan het sponsorkind te laten weten, bijvoorbeeld een foto, persoonlijke brief of een videoboodschap.

Dankzij jouw hulp is er hoop voor een kind wat in extreme armoede leeft. Welk kind geef jij een hoopvolle toekomst?